FARMASI NARISA

Farmasi Narisa merupakan salah satu cawangan daripada Narisa Empire Sdn Bhd, yang dinaungi oleh Encik Mohammad Nazri Ali dan Dr. Ezzah Nafisah Arpan, Pengarah Urusan dan Founder kepada Narisa Empire Sdn Bhd. Farmasi Narisa telah mula beroperasi pada bulan Disember 2021.

        Farmasi Narisa berada di Pusat Perniagaan Prima Segamat dan bersebelahan Klinik Narisa. Lokasi yang strategik dan mempunyai banyak tempat meletak kenderaan memudahkan masyarakat mendapatkan perkhidmatan kesihatan yang terbaik.

           Di Farmasi Narisa, anda boleh mendapatkan pelbagai jenis ubat-ubatan, moden dan tradisional. Selain ubat-ubatan, Farmasi Narisa juga menjual pelbagai jenis produk kesihatan lain seperti¬† vitamin, suplimen, herba tradisional, produk penjagaan kesihatan diri, dan pelbagai lagi. Selain produk yang boleh dikonsumi, Farmasi Narisa juga menjual peralatan bantuan kesihatan seperti kerusi roda, tongkat, mesin membaca tekanan darah, mesin membaca kandungan gula dalam darah dan sebagainya. Anda juga boleh mendapatkan pekhidmatan pemeriksaan gula dalam darah dan pemeriksaan tekanan darah di Farmasi Narisa.

Waktu Operasi :
9.00 a.m – 9.00 p.m (Setiap Hari Termasuk Cuti Umum)
1.00 p.m – 2.00 p.m (Rehat)

Lokasi :

No.3, Tingkat Bawah, Jalan Prima, Pusat Perniagaan Prima Segamat, 85000 Segamat, Johor.
 
farmasinarisa@gmail.com
+(60)7 931 6996